Fozzy Group відновила роботу заводу у Ворзелі

Відновлено власне виробництво хліба, кондитерських виробів і обсмажування кави

Фото ілюстративного характеру.
Фото: minfin.com.ua

Що сталося. Fozzy Group відновила власне виробництво хліба, кондитерських виробів і обсмажування кави у Ворзелі Київської області. Продукція з заводу вже відвантажується для торговельних мереж «Сільпо», «Фора», Траш!Thrash!, Fozzy C&C.

Джерело. Про це повідомляє пресслужба Fozzy Group.

Докладно. Fozzy Group відновила власне виробництво хліба, кондитерських виробів і обсмажування кави у Ворзелі Київської області. Продукція заводу вже відвантажується для торговельних мереж «Сільпо», «Фора», Траш!Thrash!, Fozzy C&C.  

«До Ворзеля повернулися електрика та вода, а з ними й можливість розконсервувати завод після окупації. Наразі, це поки єдине виробництво, що розпочало свою діяльність у Ворзелі та відновило виробничу потужність», – повідомили у Fozzy Group.

На роботу повернулися 150 фахівців, на заводі у Ворзелі працюють три цехи, продукти з яких доставляються по всій Україні. На підприємстві вже обсмажується та фасується 36 тонн кави, виготовляється понад 10 тонн шоколадних виробів і заготовлюється 236 тонн хлібобулочних виробів на місяць.

Уже відновлено роботу цеху з виготовлення шоколадних виробів «Власна кондитерська», який має сучасне італійське обладнання, де створюються різноманітні кондитерські вироби, шоколад та цукерки ручної роботи. Також цех із заготівлі хліба та хлібобулочних виробів «Крафтяр» та для хлібної майстерні «Буланжері Артизан» (Boulangerie Artisan), що на вулиці Ярославів Вал у Києві.

Почав працювати третій цех зі свіжого обсмажування кави на одному з найкращих ростерів – Giesen. Кавові зерна з різних плантацій світу обсмажуються, мелються, фасуються та транспортуються у торговельні мережі «Сільпо», «Фора», Траш!Thrash!, Fozzy C&C по всій Україні.

Стежте за актуальними новинами бізнесу та економіки у нашому Telegram-каналі Mind.ua та стрічці Google NEWS