Виробництво цукру в Україні станом на 9 січня 2018 року склало понад 2 млн тонн, повідомляє Національна асоціація виробників цукру «Укрцукор».
Згідно з повідомленням, на сьогодні цукрові заводи переробили 14,07 млн тонн цукрового буряку.
«Виробництво цукру досягло 2,018 млн тонн і вже перевищує обсяги виробництва минулого року. Однак ця цифра ще не фінальна, оскільки ще чотири цукрові заводи – Жданівський, Радехівський, Наркевичський і Горохівський – продовжують виробничий сезон», – цитується в повідомленні керівника аналітичного відділу асоціації Руслани Бутило.
У цілому працювало 46 цукрових заводів.
Як повідомлялося, новий сезон цукроваріння в Україні почався 30 серпня. Виробництво цукру у 2016/2017 МР склало 2 млн тонн. Посівні площі під цукровим буряком у 2017 році склали 318 000 га.