Виробництво власного пива планують поновити у Черкасах

Розпочато будівництво цеху

Фото ck-oda.gov.ua

Виробництво пива планують поновити у Черкасах на чеському обладнанні. Про це повідомляється на веб-сайті Черкаської обласної державної адміністрації (ОДА) у вівторок.

«На  заводі Черкаське пиво планують розширення та запуск пивоваріння. Ще із 1910 року тут варили відомі раніше види черкаського пива, на сьогодні підприємство виготовляє мінеральну воду, лимонад  та «Morshynska Pine Water» в алюмінієвих бляшанках», – зазначається у повідомленні

Згідно з повідомленням, на території вже розпочали будівництво нового виробничого цеху, закупили чеське обладнання: пиво варитимуть за давньою рецептурою. 

В Черкаській ОДА очікують, що відродження традиції черкаського пивоваріння підсилить і туристичний потенціал регіону.

За даними ОДА, власником заводу є Анатолій Гладкий.

Як повідомлялося, група компаній «Нові Продукти» відкрила у Жашкові завод New Brew: планують вийти на масовий ринок пива із особливою локальною продукцією крафтової якості.

Стежте за актуальними новинами бізнесу та економіки у нашому Telegram-каналі Mind.ua та стрічці Google NEWS