Виробництво власного пива планують поновити у Черкасах
Розпочато будівництво цеху

Виробництво пива планують поновити у Черкасах на чеському обладнанні. Про це повідомляється на веб-сайті Черкаської обласної державної адміністрації (ОДА) у вівторок.
«На заводі Черкаське пиво планують розширення та запуск пивоваріння. Ще із 1910 року тут варили відомі раніше види черкаського пива, на сьогодні підприємство виготовляє мінеральну воду, лимонад та «Morshynska Pine Water» в алюмінієвих бляшанках», – зазначається у повідомленні.
Згідно з повідомленням, на території вже розпочали будівництво нового виробничого цеху, закупили чеське обладнання: пиво варитимуть за давньою рецептурою.
В Черкаській ОДА очікують, що відродження традиції черкаського пивоваріння підсилить і туристичний потенціал регіону.
За даними ОДА, власником заводу є Анатолій Гладкий.
Як повідомлялося, група компаній «Нові Продукти» відкрила у Жашкові завод New Brew: планують вийти на масовий ринок пива із особливою локальною продукцією крафтової якості.
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].