Цех з виробництва кавунового меду будують на Херсонщині

Обсяг виробництва бекмесу у поточному сезоні складе 1 тонн

Фото pixabay.com

Цех з виробництва кавунового меду (бекмесу) будують на Херсонщині у межах проекту «Зелені хутори Таврії». Про це повідомляється на веб-сайті AgroPortal.ua.

«70-100 років тому сік кавуна в великих жаровнях ставили на вогнище: волога випаровувалася протягом 10-12 годин – і з нього утворювалося таке собі повидло… 100 г продукту містить 106 калорій. Його можуть вживати ті, хто хворіє на цукровий діабет, має захворювання печінки або хоче схуднути», – цитується у повідомленні керівник проекту Олександр Долинко.

Згідно з повідомленням, завершити будівництво планують до кінця липня: цьогоріч за сезон планують виготовити 1 тонн продукції.

Як повідомлялося, Tante Snails на Львівщині готується до першого врожаю жаб.

Стежте за актуальними новинами бізнесу та економіки у нашому Telegram-каналі Mind.ua та стрічці Google NEWS