Цех з виробництва кавунового меду будують на Херсонщині
Обсяг виробництва бекмесу у поточному сезоні складе 1 тонн

Цех з виробництва кавунового меду (бекмесу) будують на Херсонщині у межах проекту «Зелені хутори Таврії». Про це повідомляється на веб-сайті AgroPortal.ua.
«70-100 років тому сік кавуна в великих жаровнях ставили на вогнище: волога випаровувалася протягом 10-12 годин – і з нього утворювалося таке собі повидло… 100 г продукту містить 106 калорій. Його можуть вживати ті, хто хворіє на цукровий діабет, має захворювання печінки або хоче схуднути», – цитується у повідомленні керівник проекту Олександр Долинко.
Згідно з повідомленням, завершити будівництво планують до кінця липня: цьогоріч за сезон планують виготовити 1 тонн продукції.
Як повідомлялося, Tante Snails на Львівщині готується до першого врожаю жаб.
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].