З 3 вересня у київському ресторані Veranda on the river стартує фестиваль американської яловичини у техаському стилі для всіх любителів м'яса. Спільно з Американською Федерацією з Експорту М'яса (USMEF), Техаською Радою з яловичини (Texas Beef Council) і ТД «Сьомий Континент» ресторан «Веранда на Дніпрі» виступили організаторами, щоб продемонструвати та пригостити жителів столиці делікатесними видами м'яса зі спеціально вирощених порід американських корів.
Фестивальне меню розроблено бренд-шефом ресторану «Веранда на Дніпрі» Сергієм Башинським, який навчався у Техасі за програмою Beef 101 у 2018 році на запрошення Техаської Ради з яловичини.
«Це ціла культура, яка не так ще близька українцям. Ми не тільки пропонуємо спробувати на смак, але і навчимо всіх бажаючих розбиратися в кожному з видів м'яса, спеціально представлених в нашому фестивальному меню. Крім відомих багатьом рибай та філе-міньйон, ми пропонуємо продегустувати унікальний стейк м'ясника з нижньої внутрішньої частини живота бичка, яка присутня в туші в єдиному екземплярі, фленк стейк із найпіснішої частини мармурової яловичини, а також соковиті фінгерси з чилі мармеладом на бріоші» – розповідає про страви, які представлені в меню бренд-шеф ресторану Сергій Башинський.
Нагадаємо, що фестиваль м'яса стартує 3 вересня і буде проходити весь вересень. А в неділю, 6 вересня, з 16:00 на гостей чекатимуть частування у вигляді м'ясних делікатесів, яскрава фотозона, дитяча анімація, виступ випускника шоу «Голос країни» GIO та енергійний dj-set від Stanislavsky. Ведучий вечора – Роман Дрібний.
Ресторан «Веранда на Дніпрі» (Veranda on the river)
Адреса: Набережне шосе, 11А
Резерв за телефоном: +38068 400 98 98