McDonald's оголосив, що тепер буде по-новому пекти булки і смажити котлети для своїх бургерів. На прес-реліз компанії посилається Forbes.
Булки стануть м'якшими і темнішими, компанія буде пекти їх за трьома різними рецептами. У них не буде підсилювачів смаку: тільки натуральні інгредієнти для покращення текстури, обсмажування і смаку, обіцяє McDonald's. Розмір булочок «оптимізували», щоб вони співвідносилися з котлетою.
Яловичі котлети теж будуть готувати інакше – смажити на грилі невеликими партіями. Вже на стадії смаження додаватимуть цибулю. Сир чеддер стануть класти при певній температурі, щоб він плавився на гарячій котлеті. У «Біг Маку», фірмовому бургері McDonald's, буде більше соусу.
Крім того, інгредієнти для приготування бургерів подаватимуть на кухню частіше і меншими партіями.
Нові правила приготування ввели з грудня у всіх закладах мережі. Зміни внесли після глобального опитування про те, які елементи бургера найбільш важливі для клієнтів. Ціни на бургери залишаться колишніми, пообіцяв McDonald's.
Фастфуд разом з громадським харчуванням постраждав від режиму самоізоляції в цьому році. На початку листопада McDonald's одним з перших добровільно запровадив систему реєстрації відвідувачів з QR-кодами і SMS.
Нагадаємо, McDonald's раніше повідомив, що запустить нову лінійку продуктів з рослинним «м’ясом».