McDonald's оголосив, що буде готувати бургери по-новому
Мережа фастфуду провела опитування і врахувала побажання споживачів

McDonald's оголосив, що тепер буде по-новому пекти булки і смажити котлети для своїх бургерів. На прес-реліз компанії посилається Forbes.
Булки стануть м'якшими і темнішими, компанія буде пекти їх за трьома різними рецептами. У них не буде підсилювачів смаку: тільки натуральні інгредієнти для покращення текстури, обсмажування і смаку, обіцяє McDonald's. Розмір булочок «оптимізували», щоб вони співвідносилися з котлетою.
Яловичі котлети теж будуть готувати інакше – смажити на грилі невеликими партіями. Вже на стадії смаження додаватимуть цибулю. Сир чеддер стануть класти при певній температурі, щоб він плавився на гарячій котлеті. У «Біг Маку», фірмовому бургері McDonald's, буде більше соусу.
Крім того, інгредієнти для приготування бургерів подаватимуть на кухню частіше і меншими партіями.
Нові правила приготування ввели з грудня у всіх закладах мережі. Зміни внесли після глобального опитування про те, які елементи бургера найбільш важливі для клієнтів. Ціни на бургери залишаться колишніми, пообіцяв McDonald's.
Фастфуд разом з громадським харчуванням постраждав від режиму самоізоляції в цьому році. На початку листопада McDonald's одним з перших добровільно запровадив систему реєстрації відвідувачів з QR-кодами і SMS.
Нагадаємо, McDonald's раніше повідомив, що запустить нову лінійку продуктів з рослинним «м’ясом».
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].