Головні завдання 2023 року для українського Agri Food бізнесу – життєстійкість, інноваційність та гнучкість для створення власних проривних продуктів харчування та виведення їх на нові ринки в екстремальній турбулентності війни. Багато чого йде не за нашими найкращими планами, але саме в такі переломні часи народжуються нові масштабні ідеї, сценарії розвитку та прориви.
У програмі події: 8 секцій, 9 панельних дискусій, понад 50 спікерів, велика експо-зона та пітчинг-сесія Food Tech стартапів.
Партнерами події виступають: Volia Agri-Food Park (генеральний партнер), Enzym Group (інтелектуальний партнер), MHP (стратегічний партнер), Modern Expo (інноваційний партнер), Нова пошта (логістичний партнер), HD Group (партнер).
Тема 2023 року – Як українським гравцям не упустити можливостей, що надає світова трансформація ринку їжі.
Своїми бізнес-історіями на події поділяться власники таких Agri Food бізнесів:
● Олена Вовк, співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group
● Борис Шестопалов, засновник Volia Agri-Food Park
● Андрій Усенко, CEO та співзасновник компанії "Мʼясторія"
● Андрій Черуха, власник Eat Me At
● Іван Мірошніченко, власник ТМ Zernari, магазинів Fermachi
● Богдана Леонова, co-founder GreenGo
● Тарас Фітьо, співзасновник "Масло ТОМ"
● Василь Мікулін, засновник пивоварні Varvar
● Віталій Войтович, засновник Premier FOOD Group (ТМ Mr. Grill)
● Ірина Добруцька, співзасновниця та креативна директорка мережі Salateira
● Роман Квашенко, власник Wanted Vegan
● Олександр Місюренко, власник та СЕО компанії Nonpareil
● Вадим Сидорчук, власник ТМ "Любисток"
Теми цьогорічних панельних дискусій:
● "Як Україні розбудувати сектор Agri-Food нового покоління"
● "Як створювати додану вартість в умовах війни: виклики та дилеми українського бізнесу"
● "Хайп чи бізнес? Хто виграє нішу ready to eat/ready to cook"
● "Як залучити кошти у розвиток Agri-Food Tech"
● "Індустріальні парки в Україні: як забезпечити розвиток та зростання"
● "Створення проривних продуктів: від розробки до ринку"
● "Виклики Plant based. Чи складеться культура рослинної їжі в Україні?"
● "Як українським продуктам закріпитись на зовнішніх ринках збуту"
● “Перспективи української переробки та пошуки ринків збуту. Свіжі кейси українських компаній"
Крім того, разом з Ukrainian Startup fund:
Спеціальна сесія “Food Tech Стартапи. Як стимулювати розвиток нових проєктів в Україні”
Серед спікерів та панелістів New Food Summit:
● Марина Сергієнко, СЕО "Коло"
● Юрій Пульгун, CEO CPG Refine
● Вячеслав Дубовик, CEO Pripravka
● Марина Булацька, заступниця комерційного директора "Сільпо"
● Сергій Чепець, генеральний директор компанії GFS
● Дмитро Киселевський, заступник голови комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку
● Сергій Цівкач, виконавчий директор UkraineInvest
● Роман Черепаха, інвестиційний директор Horіzon Capital
● Павло Карташов, директор Українського фонду стартапів
● Ігор Маркевич, Innovations and Tech Lead AdvantageUkraine
● Вʼячеслав Овечкін, директор департаменту інвестицій Мінекономіки
● Андрій Ропіцький, директор індустріального парку "Біла Церква"
● Олександр Бондаренко, керівний партнер Bureau of Investment Programs керівної компанії індустріальних парків NOVO
● Андрій Гапук, маркетинг-директор Enzym Group
● Ярослав Мудрий, team lead із розробки інноваційного пакування Нової пошти
На події очікується понад 350 учасників з таких сфер: FMCG-корпорації, агрохолдинги, виробники харчових інгредієнтів та пакування, дистриб’ютори та ритейлери, гравці ринку доставки, інвестори та стартапи у галузі Food Tech, Bio Tech, Health Tech тощо.