5407 Продюсери фільму «Памфір»: «Такого бренду, як українське кіно, ми ще не побудували, але з кожним новим фільмом територія показів розширюється» Олександра Костіна, Альона Тимошенко, Євгенія Яцута й Артем Колюбаєв — про українське кіно за кордоном і на батьківщині під час війни Володимир Зайончковський - 28 березня 2023
2600 Продюсер фільму «Будинок зі скалок»: «Зазвичай для кінематографістів «Оскар» – це стеля досягнень, як перемога на Олімпійських іграх, а для нас – лише початок» Азад Сафаров – про історію фільму від притулку в Лисичанську до червоної доріжки в Лос-Анджелесі Володимир Зайончковський - 24 березня 2023
4067 Загострення параної чи уклін Китаю: що спонукало рф вилити бруд на Apple Чи дійсно західні спецслужби можуть шпигувати за російськими чиновниками через iPhone Євгенія Підгайна - 23 березня 2023
Найнеобхідніший земний ресурс: навіщо людям вода та скільки її вживають у світі І як питна вода зараз дістається споживача Оксана Бамбура - 22 березня 2023
3275 Книжка тижня: «Бабах на всю голову» Віталія Запеки Література про війну, яка повертає жагу до життя Тетяна Крисюк - 22 березня 2023
25111 Емоційний інтелект: як розвивати і для чого це потрібно А також чому EQ важливіший за IQ Євгенія Смерека - 22 березня 2023
2185 Книжка тижня: «Дж. Р. Р. Толкін: Біографія» Гамфрі Карпентера про життя та натхнення одного із засновників фентезі «Жодні ворота не втримають Ворога, якщо при них не буде захисників» Володимир Зайончковський - 15 березня 2023
5132 Кураторка проєкту «Потяг до перемоги»: «Український експорт культури ніколи раніше не був таким потужним» Катя Тейлор – про нове та знищене мистецтво, державну стратегію культури і проєкти в Європі Володимир Зайончковський - 14 березня 2023
5379 «Все завжди і водночас» та ще 8 стрічок про мультивсесвіт Що подивитися у дусі головного переможця премії «Оскар»-2023? Володимир Зайончковський - 13 березня 2023
57951 Що вибрати для домашнього перегляду в Україні: порівнюємо Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV+, Megogo і Sweet.TV Де знайти найвигідніші умови та контент до смаку? Володимир Зайончковський - 11 березня 2023