Про компанію
Після шоку першого місяця повномасштабного вторгнення, уже до квітня 2022 року група компаній «Глобино» – один із найбільших українських м'ясопереробників – повідомила, що працює в повному обсязі, виробляючи понад 150 тонн продукції на добу. Щомісячний обсяг реалізації становить більш як 1700 тонн ковбасної продукції у всіх регіонах України.
Окрім м'ясокомбінату в м. Глобине Полтавської обл. до ГК «Глобино» також належать: Глобинський маслосирзавод, Глобинський свинокомплекс, Глобинський м'ясо-молочний комплекс, проектно-будівельне управління «Дніпро» та Торговий дім «Глобино».
Вертикально інтегрована структура групи зумовила її стійкість у період найвищої нестабільності.
Однак будучи підприємством повного циклу та маючи справу із сировиною, що швидко псується, компанія відчувала підвищені ризики через відключення електроенергії внаслідок атак росії на енергетичну інфраструктуру.
Восени 2022 року було оголошено, що «Глобино» планує переходити на альтернативні твердопаливні котельні, щоб знизити витрати на опалення і мати безперебійне джерело палива. Також компанія провела помірну оптимізацію виробничих процесів і вклалася в енергоефективність будівель.
Крім того, з урахуванням актуальних реалій було перейменовано два найпопулярніші її продукти – ковбасу «Московську» та сир «Російський».
Після шоку першого місяця повномасштабного вторгнення, уже до квітня 2022 року група компаній «Глобино» – один із найбільших українських м'ясопереробників – повідомила, що працює в повному обсязі, виробляючи понад 150 тонн продукції на добу. Щомісячний обсяг реалізації становить більш як 1700 тонн ковбасної продукції у всіх регіонах України.
Окрім м'ясокомбінату в м. Глобине Полтавської обл. до ГК «Глобино» також належать: Глобинський маслосирзавод, Глобинський свинокомплекс, Глобинський м'ясо-молочний комплекс, проектно-будівельне управління «Дніпро» та Торговий дім «Глобино».
Вертикально інтегрована структура групи зумовила її стійкість у період найвищої нестабільності.
Однак будучи підприємством повного циклу та маючи справу із сировиною, що швидко псується, компанія відчувала підвищені ризики через відключення електроенергії внаслідок атак росії на енергетичну інфраструктуру.
Восени 2022 року було оголошено, що «Глобино» планує переходити на альтернативні твердопаливні котельні, щоб знизити витрати на опалення і мати безперебійне джерело палива. Також компанія провела помірну оптимізацію виробничих процесів і вклалася в енергоефективність будівель.
Крім того, з урахуванням актуальних реалій було перейменовано два найпопулярніші її продукти – ковбасу «Московську» та сир «Російський».