V Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес–2025: глобальні тренди та локальні рішення»

V Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес–2025: глобальні тренди та локальні рішення»

V Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес–2025: глобальні тренди та локальні рішення»
Коли
16 травня 2025, 10:00
Вартість
від 5839 до 9799 грн
Місце
Favor Park Hotel
Організатор
е-журнал «Управління якістю»

У Києві вп’яте зберуться лідери харчової індустрії: приєднуйтесь до з’їзду «Харчовий бізнес–2025»

16 травня у Києві відбудеться головна й уже традиційна вітчизняна подія у сфері якості та харчової безпечності – V Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес–2025: глобальні тренди та локальні рішення».

Імплементації європейського харчового законодавства до національного набирає обертів. 2025-й є і буде для харчового сектору роком значних правових новацій, особливо в питаннях експорту/імпорту, забезпечення простежуваності, держконтролю, лабораторних досліджень, цифровізації (TRACES NT і ePhyto) тощо. Харчова безпечність залишається одним з ключових пріоритетів, тож е-журнал «Управління якістю» вп’яте збирає фахівців для обговорення насущних тем галузі.

У фокусі панельних дискусій зокрема:

  • Юридична сила Кодексу Аліментаріусу в Україні: що робити у разі суперечностей із законодавством
  • Дослідження харчової продукції та інгредієнтів на меламін: вимога чи рекомендація
  • Виробництво дієтичних добавок: якими документами (України чи ЄС) регулюється використання інгредієнтів
  • Взаємодія «Споживач–Ритейл–Виробник»: досвід роботи зі зворотним зв’язком для задоволення потреб Гостя
  • Сертифікаційний аудит за FSSC, IFS, ISO: кейси, факапи + інсайти аудиторів
  • Зустрічають за упаковкою: безпечність і екоцентричність у фокусі
  • Відмова у співпраці через високі ризики: як довести закордонним партнерам надійність українських виробників в умовах воєнного стану
  • Кейси українських експортерів до ЄС: досвід в умовах великої війни

Серед спікерів Food business–25:

  • Юрій Миркеєв, заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів, начальник відділу держконтролю ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві
  • Світлана Березова, тренерка-консультантка «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» з якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS)
  • Анастасія Ковбаса, провідна фахівчиня відділу зовнішнього аудиту Департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд»
  • Денис Гончар, провідний аудитор, засновник і керівник ТОВ «Еконтроль»
  • Олена Сініцина, засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks
Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло