Найбільший у світі завод з виробництва Nutella призупинив роботу через «дефекти якості»
Компанія Ferrero запевняє, що товари, які уже надійшли в магазини, є безпечними

Виробництво на найбільшому у світі заводі Ferrero з виготовлення шоколадної пасти Nutella, який знаходиться у Франції, тимчасово припинив свою діяльність через проблеми із якістю продукту. Про це повідомляє The Local.
В компанії не повідомили деталей, однак зазначили, що проблема якості не торкнулася продукції, що вже доставлена до магазинів.
«Наразі ми можемо сказати, що жоден продукт, який вже знаходиться на ринку, не постраждав від ситуації», – заявили у французькому підрозділі італійської Ferrero.
Тимчасове закриття, за словами представників компанії, є «запобіжним заходом», який дасть змогу провести розслідування, результати якого будуть відомі до кінця тижня.
Завод з виробництва харчових продуктів на півночі Франції, у місті Віллер-Екале, випускає 600 000 баночок Nutella на день, що становить чверть від обсягу світової її продукції.
Про тимчасове закриття зводу стало відомо одразу після того, як офіцери з контролю якості виявили дефект в одному з інгредієнтів, що входить до Nutella та шоколадних батончиків Kinder Bueno.
«Цей дефект не відповідає нашим стандартам якості, тому ми прийняли рішення тимчасово призупинити виробництво на заводі», – зазначили в компанії.
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].