Життя в стилі еко: Veranda on the river отримала ще одну еко-сертифікацію
Відповідний документ був виданий Торгово-промисловою палатою України, а також Національною туристичною організацією

Сімейний ресторан на березі Дніпра Veranda on the river став володарем нового еко-сертификата. Відповідний документ був виданий Торгово-промисловою палатою України, а також Національною туристичною організацією. Сертифікат свідчить про те, що ресторан у приготуванні страв використовує еко-продукти.
Таке правило діє також відносно всіх засобів, які використовуються для очищення, прибирання та прання на території закладу. Всі страви готуються з урахуванням екологічних способів, які не завдають шкоди навколишньому середовищу.

На Veranda on the river є власна сироварня під керівництвом досвідченого професіонала Михайла Титова. Він сім років провів в Італії, щоб навчитися варити традиційні Буррату, Буффало, Страчателлу. Тепер еко-сири подають в київському ресторані. Їхню якість було відзначено Громадською організацією «Всеукраїнський союз екологічного маркування» «Зелена зiрка».
За словами шеф-кухаря Сергія Башинського, молочну продукцію до ресторану привозять щоранку тільки від перевірених постачальників. Щодня її відправляють до спеціально обладнаної для цього лабораторії на території Veranda on the river. І тільки після цього виноситься вердикт щодо рівня її якості.

У ресторані також не використовується одноразовий посуд.
Таким чином, усі гості можуть бути впевнені, що заклад дотримується принципу дружнього ставлення до довкілля.
Отримання подібного сертифіката гарантує турботу про гостей та їхнє здоров'я, повагу до природи та прогресивний метод ведення бізнесу.
