Весні дорогу: Veranda on the river презентує головні новинки сезону
Pekлama

Весні дорогу: Veranda on the river презентує головні новинки сезону

 

Этот текст также доступен на русском
Весні дорогу: Veranda on the river презентує головні новинки сезону

Весна – і все, що вона несе, – чудова погода, закоханість, натхнення та легкий настрій. У цю пору так хочеться мати своє знакове, романтичне місце, куди можна прийти як і з коханою людиною, так і з друзями. Подарувати собі прекрасні емоції ось так без приводу – чому б і ні?

Відомий київський ресторан підготував для мешканців і гостей столиці чергові сюрпризи до весняного сезону.

З 1 березня на Veranda on the river стартує пісне меню. На думку шеф-кухаря Сергія Башинського, ці страви не тільки максимально корисні, але й неймовірно смачні. Піст – прекрасна пора для очищення й оздоровлення організму. У приготуванні кулінар використовує автентичну піч, тому всі страви мають насичений аромат.

Крім того, навесні гостей ресторану чекає колаборація Сергія Башинського та закордонного іменитого шеф-кухаря. Деталі покищо тримаються в секреті.

Весні дорогу: Veranda on the river презентує головні новинки сезону

SPRING SEASON на Veranda on the river – це час для радощів і натхнення

Вже повним ходом йде підготовка до відкриття тераси – окремого проєкту Veranda Terrace. Там будуть представлені окремі винна та коктейльна карти.

У вікенд на гостей чекає спеціальна програма. Після серії вечірок «AROUND THE WORLD», арт-команда презентує нове шоу, яке зробить цю весну незабутньою.

Щотижня в ресторані проходять тематичні дні. Wine Day в понеділок гостей пригощають спеціально підібраним вином, а шеф-сомельє Олексій Алєксєєнко зі сцени ресторану розповідає про нього легенду. Понеділок і вівторок – сезон полювання, гостям подають страви з дичини. Також у вівторок усіх пригощають авторськими коктейлями від талановитого шеф-бармена Артема Синєгуба, в середу – фруктовими пирогами за сімейними рецептами від Сергія Башинського. У четвер – Fish Day, шеф пригощає гостей наваристою ухою чи фаршированою щукою, або тартаром з марліна. У п'ятницю та суботу красивий і яскравий відпочинок під зірками на березі Дніпра. А у неділю – справжній сімейний день, коли всі рідні та близькі можуть зібратися за великим столом, а діти грають з аніматорами на цікавих майстер-класах.

Весні дорогу: Veranda on the river презентує головні новинки сезону

У випадку, якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію. Або надішліть, будь-ласка, на пошту [email protected]
Invest Summit. Jazz Business
Читайте також
Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло