Білоруські розробники створили м’ясне морозиво

Білоруські розробники створили м’ясне морозиво

В НАН Білорусі запевняють, що Ice meat створений із відбірної сировини і є ідеальним для легкого перекусу

Білоруські розробники створили м’ясне морозиво
фото pixabay.com

Національна академія наук Білорусі (НАН) представила інноваційний продукт – м'ясне морозиво. Як повідомляє «Белта», Ice meat вигадали та реалізували в Інституті м'ясо-молочної промисловості та в числі 240 розробок академії відправили на виставку «Белагро-2020».

«Морозиво є освіжаючим оригінальним корисним продуктом, який ідеально підходить для легкого перекусу. Інноваційний м'ясне морозиво є високоякісним збалансованим виробом завдяки наявності в його складі добірної м'ясної сировини та інших повноцінних інгредієнтів. Таке морозиво припаде до смаку молоді, дітям, які одночасно при вживанні улюблених ними десертів зможуть заповнити потреби організму в незамінних мікронутрієнтах, що містяться в м'ясних продуктах, а також гурманам і поціновувачам продукції майбутнього», – розповіли в пресслужбі.

Також серед новинок цього підприємства – сухі суміші для виготовлення кулінарних виробів і напівфабрикатів з використанням адитивних технологій (3D-технологій).

30-я Міжнародна спеціалізована виставка «Белагро-2020» відбудеться з 29 вересня по 4 жовтня

У випадку, якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію. Або надішліть, будь-ласка, на пошту [email protected]
Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло