Білоруські розробники створили м’ясне морозиво
В НАН Білорусі запевняють, що Ice meat створений із відбірної сировини і є ідеальним для легкого перекусу

Національна академія наук Білорусі (НАН) представила інноваційний продукт – м'ясне морозиво. Як повідомляє «Белта», Ice meat вигадали та реалізували в Інституті м'ясо-молочної промисловості та в числі 240 розробок академії відправили на виставку «Белагро-2020».
«Морозиво є освіжаючим оригінальним корисним продуктом, який ідеально підходить для легкого перекусу. Інноваційний м'ясне морозиво є високоякісним збалансованим виробом завдяки наявності в його складі добірної м'ясної сировини та інших повноцінних інгредієнтів. Таке морозиво припаде до смаку молоді, дітям, які одночасно при вживанні улюблених ними десертів зможуть заповнити потреби організму в незамінних мікронутрієнтах, що містяться в м'ясних продуктах, а також гурманам і поціновувачам продукції майбутнього», – розповіли в пресслужбі.
Також серед новинок цього підприємства – сухі суміші для виготовлення кулінарних виробів і напівфабрикатів з використанням адитивних технологій (3D-технологій).
30-я Міжнародна спеціалізована виставка «Белагро-2020» відбудеться з 29 вересня по 4 жовтня
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].