На Буковелі до кінця лютого заборонять працювати всім ресторанам
Рішення прийняли через спалах числа захворілих на COVID-19

На території гірськолижного курорту Буковель у період із 22 до 28 лютого включно буде діяти заборона на роботу всіх закладів громадського харчування. Про це повідомляє агентство Укрінформ із посиланням на заяву начальника ДУ Держпродспоживслужби Івано-Франківської області Миколи Сендецького.
Рішення закрити заклади громадського харчування (крім роботи на винос) в області 17 лютого ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через спалах числа захворілих на COVID-19.
За словами Сендецького, за дотриманням карантинного режиму на Буковелі стежитимуть додаткові групи інспекторів, які щодня будуть перевіряти ресторани і кафе.
Ресторани курорту зможуть працювати лише на винос.
Також у Держпродспоживслужбі пояснили, що у разі, якщо до вартості проживання в готелі входить сніданок, то це не буде вважатися за порушення. Обід і вечерю постояльцям готелів мають доставляти в номер або на винос.
Нагадаємо, Україна перейде до адаптивного карантину наступного тижня. Його продовжили до 30 квітня.
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].