Компанія «Стодола» запустила лінію переробки органічних томатів потужністю 2 тонни на годину
Компанія випускатиме органічні соки, соуси, мариновані та в'ялені томати
Компанія «Стодола» запустила лінію переробки органічних томатів, яка на повну потужність вийде наступного року.
Про це повідомило ТОВ «Органік Стандарт», що спеціалізується на сертифікації органічних виробників.
«Цього року ми запустили нову лінію з потужністю 2 тонни на годину. Ми плануємо досягти такого обсягу переробки вже наступного року. Цього року наразі важко сказати, скільки саме томатів ми переробимо», – процитувало підприємство власника «Стодоли» Яна Островського.
За його інформацією, «Стодола» випускатиме органічні соки, соуси, мариновані та в'ялені томати, пюре. Ці продукти будуть представлені на внутрішньому ринку, а також плануються тестові партії для експорту.
Бекграунд. ТОВ «Стодола» зареєстровано 2018 року в Миколаївській області, де має аграрний і гастрономічний бізнес. Спеціалізується на вирощуванні сертифікованих органічних овочів, ягід, фруктів та консервації з них. Має зареєстровану торгову марку та однойменний ресторан – «Стодола».
Згідно з даними Оpendatabot, виторг підприємства 2022 року становив 1,487 млн грн, з яких 612,8 тис. грн чистого прибутку. Активи підприємства становлять 1,687 млн грн, боргові зобов'язання – 240 тис. грн.
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].