Компанія «Стодола» запустила лінію переробки органічних томатів потужністю 2 тонни на годину

Компанія «Стодола» запустила лінію переробки органічних томатів потужністю 2 тонни на годину

Компанія випускатиме органічні соки, соуси, мариновані та в'ялені томати

Компанія «Стодола» запустила лінію переробки органічних томатів, яка на повну потужність вийде наступного року.

Про це повідомило ТОВ «Органік Стандарт», що спеціалізується на сертифікації органічних виробників.

«Цього року ми запустили нову лінію з потужністю 2 тонни на годину. Ми плануємо досягти такого обсягу переробки вже наступного року. Цього року наразі важко сказати, скільки саме томатів ми переробимо», – процитувало підприємство власника «Стодоли» Яна Островського.

За його інформацією, «Стодола» випускатиме органічні соки, соуси, мариновані та в'ялені томати, пюре. Ці продукти будуть представлені на внутрішньому ринку, а також плануються тестові партії для експорту.

Бекграунд. ТОВ «Стодола» зареєстровано 2018 року в Миколаївській області, де має аграрний і гастрономічний бізнес. Спеціалізується на вирощуванні сертифікованих органічних овочів, ягід, фруктів та консервації з них. Має зареєстровану торгову марку та однойменний ресторан – «Стодола».

Згідно з даними Оpendatabot, виторг підприємства 2022 року становив 1,487 млн грн, з яких 612,8 тис. грн чистого прибутку. Активи підприємства становлять 1,687 млн грн, боргові зобов'язання – 240 тис. грн.

У випадку, якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію. Або надішліть, будь-ласка, на пошту [email protected]
Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло