Фінська мережа бургерних відкрила виробництво в Борисполі

Фінська мережа бургерних відкрила виробництво в Борисполі

Завод зможе перероблювати близько 6 тонн м’яса на добу

Фінська мережа бургерних відкрила виробництво в Борисполі
Фото: Delfi

Фінська мережа швидкого харчування Hesburger відкрила виробництво з виготовлення котлет для бургерів і складський розподільчий центр у місті Бориспіль. Обсяг інвестицій становить 7,3 млн євро.

Про це повідомляє «Економічна правда».

Робота виробництва розпочнеться вже з 31 березня. Завод зможе перероблювати близько 6 тонн м’яса на добу. Потужності виробництва можуть обслуговувати до 50 ресторанів. Зараз території України працює 7 ресторанів – всі вони розташовані в Києві та Київській області.

За інформацією видання, компанія вже інвестувала у відкриття своїх точок в інших регіонах, але будівництво ще не розпочато. Hesburger розраховує на розширення мережі вже цього року. До відкриття заводу м'ясо імпортувалося з-за кордону. Новий виробничий і складський комплекс створить 10 нових робочих місць. 

Бекграунд. Раніше Mind повідомляв, що на Тернопільщині побудують індустріальний парк. Очікується, що об'єкт створить понад 200 робочих місць.

У випадку, якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію. Або надішліть, будь-ласка, на пошту [email protected]
Invest Summit. Jazz Business
Читайте також
Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло