Фінська мережа бургерних відкрила виробництво в Борисполі
Завод зможе перероблювати близько 6 тонн м’яса на добу

Фінська мережа швидкого харчування Hesburger відкрила виробництво з виготовлення котлет для бургерів і складський розподільчий центр у місті Бориспіль. Обсяг інвестицій становить 7,3 млн євро.
Про це повідомляє «Економічна правда».
Робота виробництва розпочнеться вже з 31 березня. Завод зможе перероблювати близько 6 тонн м’яса на добу. Потужності виробництва можуть обслуговувати до 50 ресторанів. Зараз території України працює 7 ресторанів – всі вони розташовані в Києві та Київській області.
За інформацією видання, компанія вже інвестувала у відкриття своїх точок в інших регіонах, але будівництво ще не розпочато. Hesburger розраховує на розширення мережі вже цього року. До відкриття заводу м'ясо імпортувалося з-за кордону. Новий виробничий і складський комплекс створить 10 нових робочих місць.
Бекграунд. Раніше Mind повідомляв, що на Тернопільщині побудують індустріальний парк. Очікується, що об'єкт створить понад 200 робочих місць.
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].