Антонівський м'ясокомбінат

Український виробник свинини.

Про компанію

Антонівський м’ясокомбінат, заснований у 2003 році, своєю назвою завдячує с. Мала Антонівка Білоцерківського району Київської області, де розташований. Підприємство спеціалізується на виробництві свинини: у напівтушах охолодженої та замороженої, м’яса обваленого та субпродуктів свинячих 1 та 2 категорії.

В основі виробничого процесу – замкнутий технологічний цикл: від забою худоби до виробництва готової продукції, її зберігання та реалізації. Основними споживачами свинини Антонівського м'ясокомбінату є м’ясопереробні підприємства:  М’ясна фабрика «Фаворит Плюс», Глобинський, Житомирський, Салтівський м’ясокомбінати й інші, а також торговельні мережі: «Ашан», Novus, METRO, Fozzy Group, «ЕКО-Маркет».

Загальна площа виробництва Антонівського м’ясокомбінату – 50 тис. м. кв. Загальна кількість працівників – 420. З метою збільшення обсягів виробництва протягом 2021–2022 років на м’ясокомбінаті тривали модернізація та оптимізація виробничих потужностей, було закуплено нове обладнання.

У реєстрах за адресою с. Мала Антонівка числиться ще кілька ТОВ: «Антонівський МК» (засновано 2014 року) та «МК Антонівський» (засновано 2016 року). Їхніми засновниками зазначено Андрія Тарасенка, Олега Тарасенка та Лілію Тарасенко та Андрія Тарасенка, відповідно, які є співвласниками ТОВ «Антонівський м'ясокомбінат». ТОВ «Антонівський МК» у 2017 році очолювало український експорт свіжої яловичини за обсягами продажу в натуральному вираженні з часткою 16,1%.

Антонівський м’ясокомбінат, заснований у 2003 році, своєю назвою завдячує с. Мала Антонівка Білоцерківського району Київської області, де розташований. Підприємство спеціалізується на виробництві свинини: у напівтушах охолодженої та замороженої, м’яса обваленого та субпродуктів свинячих 1 та 2 категорії.

В основі виробничого процесу – замкнутий технологічний цикл: від забою худоби до виробництва готової продукції, її зберігання та реалізації. Основними споживачами свинини Антонівського м'ясокомбінату є м’ясопереробні підприємства:  М’ясна фабрика «Фаворит Плюс», Глобинський, Житомирський, Салтівський м’ясокомбінати й інші, а також торговельні мережі: «Ашан», Novus, METRO, Fozzy Group, «ЕКО-Маркет».

Загальна площа виробництва Антонівського м’ясокомбінату – 50 тис. м. кв. Загальна кількість працівників – 420. З метою збільшення обсягів виробництва протягом 2021–2022 років на м’ясокомбінаті тривали модернізація та оптимізація виробничих потужностей, було закуплено нове обладнання.

У реєстрах за адресою с. Мала Антонівка числиться ще кілька ТОВ: «Антонівський МК» (засновано 2014 року) та «МК Антонівський» (засновано 2016 року). Їхніми засновниками зазначено Андрія Тарасенка, Олега Тарасенка та Лілію Тарасенко та Андрія Тарасенка, відповідно, які є співвласниками ТОВ «Антонівський м'ясокомбінат». ТОВ «Антонівський МК» у 2017 році очолювало український експорт свіжої яловичини за обсягами продажу в натуральному вираженні з часткою 16,1%.

Бенефіціари

Андрій Тарасенко
46.80%
Лілія Тарасенко
46.80%
Олег Тарасенко
6.40%

Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло