Антонівський м'ясокомбінат

Український виробник свинини.

This text is also available in English

Про компанію

Антонівський м’ясокомбінат, заснований у 2003 році, своєю назвою завдячує с. Мала Антонівка Білоцерківського району Київської області, де розташований. Підприємство спеціалізується на виробництві свинини: у напівтушах охолодженої та замороженої, м’яса обваленого та субпродуктів свинячих 1 та 2 категорії.

В основі виробничого процесу – замкнутий технологічний цикл: від забою худоби до виробництва готової продукції, її зберігання та реалізації. Основними споживачами свинини Антонівського м'ясокомбінату є м’ясопереробні підприємства:  М’ясна фабрика «Фаворит Плюс», Глобинський, Житомирський, Салтівський м’ясокомбінати й інші, а також торговельні мережі: «Ашан», Novus, METRO, Fozzy Group, «ЕКО-Маркет».

Загальна площа виробництва Антонівського м’ясокомбінату – 50 тис. м. кв. Загальна кількість працівників – 420. З метою збільшення обсягів виробництва протягом 2021–2022 років на м’ясокомбінаті тривали модернізація та оптимізація виробничих потужностей, було закуплено нове обладнання.

У реєстрах за адресою с. Мала Антонівка числиться ще кілька ТОВ: «Антонівський МК» (засновано 2014 року) та «МК Антонівський» (засновано 2016 року). Їхніми засновниками зазначено Андрія Тарасенка, Олега Тарасенка та Лілію Тарасенко та Андрія Тарасенка, відповідно, які є співвласниками ТОВ «Антонівський м'ясокомбінат». ТОВ «Антонівський МК» у 2017 році очолювало український експорт свіжої яловичини за обсягами продажу в натуральному вираженні з часткою 16,1%.

Антонівський м’ясокомбінат, заснований у 2003 році, своєю назвою завдячує с. Мала Антонівка Білоцерківського району Київської області, де розташований. Підприємство спеціалізується на виробництві свинини: у напівтушах охолодженої та замороженої, м’яса обваленого та субпродуктів свинячих 1 та 2 категорії.

В основі виробничого процесу – замкнутий технологічний цикл: від забою худоби до виробництва готової продукції, її зберігання та реалізації. Основними споживачами свинини Антонівського м'ясокомбінату є м’ясопереробні підприємства:  М’ясна фабрика «Фаворит Плюс», Глобинський, Житомирський, Салтівський м’ясокомбінати й інші, а також торговельні мережі: «Ашан», Novus, METRO, Fozzy Group, «ЕКО-Маркет».

Загальна площа виробництва Антонівського м’ясокомбінату – 50 тис. м. кв. Загальна кількість працівників – 420. З метою збільшення обсягів виробництва протягом 2021–2022 років на м’ясокомбінаті тривали модернізація та оптимізація виробничих потужностей, було закуплено нове обладнання.

У реєстрах за адресою с. Мала Антонівка числиться ще кілька ТОВ: «Антонівський МК» (засновано 2014 року) та «МК Антонівський» (засновано 2016 року). Їхніми засновниками зазначено Андрія Тарасенка, Олега Тарасенка та Лілію Тарасенко та Андрія Тарасенка, відповідно, які є співвласниками ТОВ «Антонівський м'ясокомбінат». ТОВ «Антонівський МК» у 2017 році очолювало український експорт свіжої яловичини за обсягами продажу в натуральному вираженні з часткою 16,1%.

Бенефіціари

Андрій Тарасенко
46.80%
Лілія Тарасенко
46.80%
Олег Тарасенко
6.40%

Знешкодили літак-розвідник перед підривом субмарини: СБУ розкрила нові деталі спецоперації в Новоросійську
22:55
«Альтернативу для Німеччини» звинуватили у зборі інформації для кремля —скандал набирає обертів
22:35
Фінські прикордонники тренуються до можливої війни з росією — CNN
22:12
Спроба вкрасти Різдво: проросійські хакери здійснили масштабну кібератаку з пошту Франції
21:37
Україна тестує власний «Excalibur» – боєприпас «Барвінок» з лазерним наведенням
21:02
Генштаб повідомив про відступ ЗСУ із Сіверська
20:30
ЗСУ модернізували австралійські танки і вже використовують їх під Покровськом
20:09
Індія і Китай не пускають у свої порти щонайменше 20 танкерів із російською нафтою
19:34
Загинув льотчик Олександр Шемет, який вивозив гелікоптером поранених з «Азовсталі»
19:06
російський регулятор видав ліцензію на експлуатацію першого енергоблоку Запорізької АЕС
18:45
Всі новини
Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло