Експорт цукру зріс на 64%
Основні поставки здійснювалися до Туркменістану, Шрі-Ланки, Швейцарії, Азербайджану та Туреччини

Експорт цукру за 11 місяців 2017 року зріс на 64%. Виробники поставили 551 000 тонн цукру. Минулого року цей показник складав 335 250 тонн. Про це повідомляє Національна асоціація виробників цукру «Укрцукор».
Згідно з повідомленням, збільшення було зумовлено сприятливою ціновою ситуацією на світовому ринку на початку року та значним збільшенням виробництва цукру.
Основні поставки здійснювались до Туркменістану (14%), Шрі-Ланки (14%), Швейцарії (12%), Азербайджану (11%) та Туреччини (10%).
В листопаді 2017 року було експортовано 67 200 тонн цукру. Це на 59% більше за показник минулого місяця.
Раніше повідомлялося, що цукрові заводи завершують сезон цукроваріння. Україна виробила майже 1,73 млн тонн цукру.
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].