Кількість українських експортерів продуктів тваринного походження зросла на 15%
За 9 місяців кількість українських підприємств, які постачають свою продукцію закордон, зросла до 836

Кількість українських підприємств, які мають право експортувати харчові продукти тваринного походження, зросла на 15% за 9 місяців, повідомляє Державна служба України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.
Так, у жовтні 2017 року кількість таких підприємств складала 690, а на початку липня 2018 року це число зросло до 836.
Також повідомляється, що 289 українських підприємства наразі мають право експорту до країн Європейського Союзу, із них – 109 виробників харчових продуктів, в тому числі м'яса птиці, риби, меду, яєць, молока та молочних продуктів.
Нагадаємо: 10 822 українські компанії експортують свою продукцію на ринок Європейського союзу.
Також нагадаємо, що Сінгапур почав перевірку системи контролю для початку поставок яєць і м'яса курки з України.
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].