Навколо світу за 80 днів: VERANDA ON THE RIVER презентує нове меню
Цієї осені ресторан приготував чимало сюрпризів своїм гостям. Найголовніший – презентація нового меню

Veranda on the river – сімейний ресторан на березі Дніпра, який за короткий час став шалено популярним. Через два роки після відкриття, він продовжує утримувати лідерські позиції.
«Ми хочемо не залишатися в тренді, а створювати їх», – зізналася керуюча рестораном Тетяна Авраменко. За її словами, важливо постійно дивувати гостей і не боятися експериментувати.
Меню Veranda on the river вже налічує близько 270 позицій. Страви, представлені шеф-кухарем Сергієм Башинським, базуються на традиціях 12 країн світу. Щоб знову вразити гостей восени 2019-го, команда ресторану на чолі з шефом вирушила у велику подорож. Так вони відвідали кілька держав, які знаходяться в найрізноманітніших куточках світу. Франція, Італія, Ізраїль, Великобританія – гастротур передбачав не тільки кулінарні дослідження, а ще й маркетингові.

Ресторани з зірками Michelin або маленькі автентичні, легендарні й улюблені поінти місцевих мешканців відкрили картину кулінарного мистецтва з іншого боку.
Нове меню Veranda on the river присвячене подорожам і враженням.
Шеф-кухар Сергій Башинський збільшив колекцію страв майже на 70 позицій, і кожна з них являє собою авторський витвір.
Серед них страви, що стали світовими трендами, але в незвичайному виконанні. Салати з делікатесами, ароматні страви з домашньої печі ресторану, екзотика у східному стилі. Крім того, попереду сезон полювання, а це значить, що Сергій Башинський точно вразить гурманів ексклюзивом.
Тартар з лакедри чи карпаччо з трьох видів риб із шисо соусом і лаймом; тартар з тунця та лосося з чорною ікрою під понзу-васабі соусом, Чорний Цезар з креветками на лемонграсі, легендарний харчо та гарбузовий суп із вугрем, кролик із булгуром або равіолі з бичачими хвостами – ви точно знайдете своє улюблене блюдо.

Шанувальників десертів також очікує справжній wow-ефект: ніжний улюблений маковий пиріг і навіть смажене морозиво!
Спеціально до нового сезону й шеф-бармен Артем Синєгуб створив окрему лінійку коктейлів, просотаних духом подорожей.
Історія про мексиканця, який найбільше в житті любив ризик, золото й текілу або про японку на прізвисько Lollipop, що розбиває серця – всі вони знайшли відображення в авторських, екзотичних напоях одного з кращих міксологів столиці.
Цієї осені Veranda on the river дарує нове натхнення. З краєвидом на золотий Київ і мерехтливий Дніпро – тут народжуються кращі моменти.
