Glovo запустила «хмарну кухню» без ресторанів у Києві
Кухня закрита для містян і готує страви виключно для користувачів сервісу доставки

Компанія Glovo запускає свою першу «хмарну кухню» в Україні, партнерами якої стали заклади Kitaika, 3B Café, Torisho, Menya Musashi, мережі Berliner Döner та Foodz Ukraine. Про це повідомляє The Village Україна.
Формат «хмарної кухні» або dark kitchen передбачає обслуговування клієнтів тільки онлайн або телефоном, доставку замовлень обіцяють здійснювати впродовж 45 хвилин.
«У нинішніх реаліях утримувати ресторан заради доставки часто не рентабельно, тому 70% наших проєктів законсервовані під час карантину. «Хмарна кухня» дає змогу нам швидко розгорнути проєкт без додаткових витрат: немає потреби у великих площах, інвестиціях у гарний інтер’єр, меблі, посуд. Власне, тому ми й увійшли до Cook Room одразу з трьома ресторанами», – йдеться в повідомленні з посиланням на слова керівниці мережі ресторанів 3bCafe, Menya Musashi й Torisho Анни Проценко.
Glovo вже має досвід роботи в режимі «хмарної кухні» в Барселоні, Мадриді, Буенос-Айресі, Лімі, Мілані та Сантьяго.
Більше про те, як зараз живеться сервісам з доставки їжі та яким чином гравці ринку дбають про безпеку кур'єрів і клієнтів, читайте в матеріалі Mind.
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].