«Астарта» впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої

«Астарта» впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої

Обсяг запланованих інвестицій близько $50 млн

«Астарта» впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої
фото: Unsplash/Meredith Petrick

«Астарта» у вересні впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої. Про це повідомляється на сайті компанії.

«На базі інтегрованого комплексу з переробки сої (м. Глобино) буде збудована нова технологічна лінія поглибленої переробки сої потужністю до 100 тис. тонн соєвого протеїнового концентрату на рік. Загалом реалізація проєкту триватиме 2 роки. Обсяг запланованих інвестицій близько $50 млн», – зазначається у повідомлені.

Інноваційна для України технологія передбачає виробництво соєвого протеїнового концентрату (СПК) з негранульованого соєвого шроту методом екстракції з використанням водно-спиртового розчину. Соєвий концентрат використовується в якості високоякісної кормової добавки для всіх видів тварин, птиці, риби.

Як повідомлялося, в Україні очікуються додаткові $10 млрд інвестицій від ринку землі.

У випадку, якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію. Або надішліть, будь-ласка, на пошту [email protected]
Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло