«Астарта» впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої
Обсяг запланованих інвестицій близько $50 млн

«Астарта» у вересні впроваджує інноваційні для України технології поглибленої переробки сої. Про це повідомляється на сайті компанії.
«На базі інтегрованого комплексу з переробки сої (м. Глобино) буде збудована нова технологічна лінія поглибленої переробки сої потужністю до 100 тис. тонн соєвого протеїнового концентрату на рік. Загалом реалізація проєкту триватиме 2 роки. Обсяг запланованих інвестицій близько $50 млн», – зазначається у повідомлені.
Інноваційна для України технологія передбачає виробництво соєвого протеїнового концентрату (СПК) з негранульованого соєвого шроту методом екстракції з використанням водно-спиртового розчину. Соєвий концентрат використовується в якості високоякісної кормової добавки для всіх видів тварин, птиці, риби.
Як повідомлялося, в Україні очікуються додаткові $10 млрд інвестицій від ринку землі.
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].