Вперше за 11 місяців у Токіо зняли ковідні обмеження в кафе та ресторанах
Сертифіковані заклади зможуть повернутися до своєї звичайної роботи

Адміністрація Токіо вперше приблизно за 11 місяців зняла всі пов'язані з коронавірусом обмеження на роботу громадського харчування в столиці Японії. Про це повідомляє NHK.
Починаючи з понеділка від ресторанів і барів, які отримали сертифікати, що підтверджують вживання заходів проти інфікування, більше не вимагатимуть скорочення робочого часу і призупинення продажу алкоголю о 8-й годині вечора.
Влада закликає також рестораторів обмежувати кількість відвідувачів за одним столом чотирма людьми, а в разі більш численних груп перевіряти наявність доказів вакцинації. Столична адміністрація зауважує, що вона посилить антикоронавірусні заходи до кінця листопада.
Нагадаємо: в Японії з початку пандемії зафіксували понад 1,7 млн випадків COVID-19, зокрема 18 100 летальних, одужали понад 1,6 млн хворих.
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].