Stella Artois долучається до формування нової гастрономічної культури
Новини компаній

Stella Artois долучається до формування нової гастрономічної культури

Бренд завжди поруч там, де народжуються нові сенси гастрономії

Stella Artois долучається до формування нової гастрономічної культури

Гастрономія сьогодні – це вже не лише кухня. Це фуд-дизайн, урбаністична їжа, сміливі комбінації смаків та увага до культури споживання. Саме ці тренди формують нову гастрономічну культуру, у розвитку якої бере участь Stella Artois.

Цієї осені бренд стає партнером трьох головних подій гастросезону – «Young Chef’s», «Salt Conference» та «Chef-Chef». Тут зустрічаються шефи, виникають нові ідеї, відбуваються дегустації, майстер-класи та інтерактиви, де народжується щось більше, ніж просто смак.

Stella Artois як бренд, відомий у 95 країнах світу, понад 600 років залишається символом витонченого смаку та незмінної якості. Зокрема, подача Stella Artois відома унікальним ритуалом Perfect Serve – п’ять кроків подачі, що роблять його впізнаваним і досконалим.

«Участь у гастрономічних подіях для нас дуже важлива, адже це внесок у розвиток професії шеф-кухаря та культури споживання в цілому. Stella Artois не просто створює продукт – ми доповнюємо і створюємо моменти, варті більшого. Так само, як і шеф-кухарі, чия фантазія та дух експериментаторства допомагають зробити спільне споживання їжі цікавим, естетичним та особливим. Для нас це партнерство – насамперед про спільні цінності та створення незабутніх моментів, що варті більшого», – зазначає Валерія Гладіліна, старший бренд-менеджер Stella Artois компанії AB InBev Efes Ukraine.

Паралельно бренд запускає нову платформу «Смак, вартий більшого».

Stella Artois долучається до формування нової гастрономічної культури

«Це наш спосіб показати, що гастрономія – це не тільки рецепти, а й історії, люди, культура, це саме життя. Пиво Stella Artois може бути важливим елементом гастродосвіду і доповненням до особливих моментів», – додає Валерія.

Stella Artois завжди поруч там, де народжуються нові сенси гастрономії.

У випадку, якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію. Або надішліть, будь-ласка, на пошту [email protected]
Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло