AB InBev Efes Ukraine — серед учасників головного агріфуд-саміту року
Майбутнє українського агріфуду — інновації, ефективність та новітні технології
У Києві відбувся New Food Summit 2025 – ключова подія для лідерів агро- та фудринку, яка зібрала понад 400 учасників. Насичена програма, панельні дискусії, виступи і нетворкінг були присвячені головному питанню: як український food-бізнес може зростати попри нові небезпеки.

Серед спікерів – Сергій Туров, директор Чернігівської броварні AB InBev Efes Ukraine, який взяв участь у дискусії «Операційний двигун компанії: що забезпечує ефективність food-виробництва та ланцюга постачання».
Він поділився досвідом компанії у вибудові сталих операційних процесів і підкреслив роль технологій у підтримці безперервного виробництва та постачання.
Саміт став майданчиком для обміну ідеями між виробниками, технологічними компаніями, інвесторами та експертами. New Food Summit 2025 ще раз довів: майбутнє українського агріфуду – за інноваціями, ефективністю та активним застосуванням новітніх технологій.














