3160 Книжка тижня: «Стіни в моїй голові. Жити з тривожністю і депресією» Володимира Станчишина Будь-який тип тривожності є корисним, а події зазвичай не мають емоційного навантаження поза контекстом, якого ми надаємо їм своїми думками Ольга Усачова - 23 серпня 2023
1887 Співпраця з вишами: як масштабувати її на закордонні ринки Що дають бізнесу такі проєкти Ольга Курна - 18 серпня 2023
4490 Книжка тижня: шляхетна душа батька атомної бомби в біографії «Оппенгеймер. Тріумф і трагедія Американського Прометея» Ґрунтовний життєпис видатного фізика, що розповідає про його злети й падіння Анастасія Герасимова - 16 серпня 2023
3572 Психологиня й авторка книжки «Енергетичний менеджмент»: «Ніхто не забирає енергію – ні ретроградний Меркурій, ні емоційні вампіри на роботі. Це перекладання відповідальності» Алла Заяць – про те, за яких умов накопичується і витрачається енергія і як її відновити попри війну та стреси Ольга Усачова - 15 серпня 2023
14122 Психотерапевт про те, як правильно розставатись: «Розрив стосунків іноді схожий на смерть близької людини» Психіатр і психотерапевт Жанна Адарічева – про те, чому нові стосунки не складатимуться, якщо людина не пережила розрив Ольга Усачова - 14 серпня 2023
3805 Книжка тижня: «Дивовижний світ Хаяо Міядзакі. Життя у мистецтві» С’юзан Нейпір Історія життя крізь мультфільми Володимир Зайончковський - 9 серпня 2023
2882 Перезавантажити себе: підходи великого бізнесу можуть бути корисними в особистому житті Криза і невизначеність – це також нові можливості Марина Ковальська - 8 серпня 2023
2076 Дайджест книжкових новинок серпня: біографія Тома Фелтона, побут середньовіччя, як Маск із Tesla міняють правила гри і не тільки Як розлучитися без страху, міф про вільну торгівлю, як зберегти в собі людину під час і після війни та ще багато корисного й цікавого Володимир Зайончковський - 4 серпня 2023
7245 Розвиток під час війни: 5 головних проблем українського бізнесу Та як їх розв'язати Юліана Гензель - 3 серпня 2023
2112 Книжка тижня: «Як начинити гадюку салом. Рецепт створення бізнесу на творчості» Олександри Фідкевич Ф’южн кулінарії, бізнесу і творчості Володимир Зайончковський - 2 серпня 2023