Оборот галузі харчової переробки України збільшився на 37%

Оборот галузі харчової переробки України збільшився на 37%

З початку року обсяг реалізованої харчової продукції склав 106,7 млрд грн

Оборот у промисловості з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів у березні 2017 року порівняно з аналогічним періодом минулого року виріс на 37,6%, а порівняно з лютим 2017 року – на 19,5%. Про це свідчать дані Держстату.

Як зазначається, на 66,5% до березня 2016 року збільшилася динаміка зовнішнього обсягу реалізованої  за межами країни продукції харчової переробної промисловості.

У цілому, у січні-березні 2017 року обсяг реалізованої харчової продукції без ПДВ і акцизу склав 106,7 млрд грн, що становить п'яту частину від всього обороту промисловості України в І кварталі цього року.
На зовнішні ринки в цей період було експортовано продукції харчової промисловості на 31,9 млрд грн (майже 30% від усієї продукції харчової переробки).

У випадку, якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію. Або надішліть, будь-ласка, на пошту [email protected]
Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло