Оборот галузі харчової переробки України збільшився на 37%
З початку року обсяг реалізованої харчової продукції склав 106,7 млрд грн
Оборот у промисловості з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів у березні 2017 року порівняно з аналогічним періодом минулого року виріс на 37,6%, а порівняно з лютим 2017 року – на 19,5%. Про це свідчать дані Держстату.
Як зазначається, на 66,5% до березня 2016 року збільшилася динаміка зовнішнього обсягу реалізованої за межами країни продукції харчової переробної промисловості.
У цілому, у січні-березні 2017 року обсяг реалізованої харчової продукції без ПДВ і акцизу склав 106,7 млрд грн, що становить п'яту частину від всього обороту промисловості України в І кварталі цього року.
На зовнішні ринки в цей період було експортовано продукції харчової промисловості на 31,9 млрд грн (майже 30% від усієї продукції харчової переробки).
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].