Lactalis купує італійського виробника сирів
Покупка Nuova Castelli допоможе французькій компанії розшири свою присутність на італійському ринку

Французька молочна компанія Lactalis придбала італійську компанію з виробництва сирів Nuova Castelli у приватної інвестиційної компанії Charterhouse Capital Partners.Про це повідомляє FoodBev Media.
Завдяки угоді Lactalis через свою італійську «дочку» продовжить розширення бізнесу в Італії, який тепер включає в себе Parmalat, Galbani, Invernizzi, Vallelata, Locatelli та Cademartori.
Компанія Nuova Castelli зі штаб-квартирою в Реджо-Емілії в основному спеціалізується на виробництві італійських сирів, таких як Пармезан, Грана падано і Горгонзола. В компанії працює понад 1 000 людей на близько 20 виробництвах в Італії та за кордоном.
Charterhouse Capital Partners зі штаб-квартирою в Лондоні придбала Nuova Castelli в 2014 році у засновника компанії. За словами керівництва Charterhouse, під їх управлінням Nuova Castelli розширила свою міжнародну діяльність, встановила нові відносини з роздрібними продавцями і отримала активний розвиток, придбавши компанії Alival в Італії, North Coast в Польщі і Empire Specialty Cheese в США.
Lactalis – власник таких брендів як Président, Stonyfield Farm і Rachel's Organic – має річний оборот близько 18,5 млрд євро, третину з його бізнесу складає виробництво сиру.
Як повідомляється, на початку цього року компанія розширила свій бізнес в Азії, придбавши індійську молочну компанію Prabhat.
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].