Китайський конкурент Beyond Meat почав випуск рослинної свинини та раків

Китайський конкурент Beyond Meat почав випуск рослинної свинини та раків

Китай є найбільшим споживачем свинини у світі

Китайський конкурент Beyond Meat почав випуск рослинної свинини та раків
фото www.flickr.com/photos/mironp/3184722636

Китайська Zhenmeat  розпочала випуск свинини на раків на рослинній основі.

Як повідомляє CNBC, Китай є найбільшим у світі споживачем свинини і одним з найбільших – раків, тому такий вибір компанії повністю відповідає смакам населення.

У Mind з'явився телеграм-канал Mind tweet, де ви першими отримуєте головні новини, що мають вплив на економіку та бізнес. Підпишіться, щоб зберегти ваш час та гроші.

Телеканал також зазначає, що наразі найбільшими конкурентами Zhenmeat є американська  Beyond Meat  та гонконгська Green Common, які вже почали виходити на ринок Китаю .

«Що стосується м’яса на рослинній основі, американські компанії такі як Beyond Meat і Impossible,успішно використовують його в своїх бургерах. У них є унікальні технології, щоб зробити смак бургера соковитим та схожим на яловичину», – сказав засновник та гендиректор Zhenmeat  Вінс Лу.

«Наша унікальна перевага – знайти найулюбленіші страви в Китаї та використати технології для відтворення цих м’ясних страв», – наголосив він.

Раки є дуже популярною їжею в Китаї. Раки Zhenmeat  зроблені з екстрактів морських водоростей.

«Одна з основних проблем полягає у тому, що китайські споживачі дуже люблять раків, є дві великі проблеми. Одна проблема – багато харчових відходів. Хвіст з м’ясом є меншим, ніж тіло. Якщо у вас є 10 кг раків, то відкидаючи голову, ви отримаєте всього 1 кг м’яса раків, – сказав Лу. – Друга – якість раків є дуже нерівномірною. Попит настільки великий, що пропозиція не може його задовольнити».

Засновник компанії повідомив, що Zhenmeat збирається залучити $2 млн до кіця свого року.

Нагадаємо: стартап з Північної Кароліни Biomilq, який займається виробництвом альтернативного грудного молока, залучив $3,5 млн в рамках раунду А від фонду Breakthrough Energy Ventures, що спеціалізується на проблемах змін клімату.

Як повідомлялось, восени минулого року Beyond Meat, що виробляє альтернативне м'ясо з рослинних продуктів, вийшов на український ринок.

У випадку, якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію. Або надішліть, будь-ласка, на пошту editor@mind.ua
Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло