Сінгапурський стартап з виробництва морепродуктів з пробірки залучив $12,6 млн

Сінгапурський стартап з виробництва морепродуктів з пробірки залучив $12,6 млн

Shiok Meats вирощуватиме креветки на основі клітин самої тварини – зі стовбурових клітин

Сінгапурський стартап з виробництва морепродуктів з пробірки залучив $12,6 млн
фото www.flickr.com/photos/mnemonic/9385717388

Shiok Meats, сінгапурська компанія з виробництва клітинного м'яса ракоподібних, залучила $12,6 млн в рамках фінансування серії A.

Як повідомляє Finsmes, раунд очолив Aqua-Spark, інвестиційний фонд, що спеціалізується на стійкій аквакультурі. В фінансуванні також взяли участь SEEDS Capital (інвестиційний підрозділ Enterprise Singapore), Real Tech Fund (Японія), Yellowdog Empowers Fund (Південна Корея), Veg Invest Trust (США), Beyond Impact (Європа), Kelvin Chan Siang Lin (Сінгапур) та інші.

Залучені кошти підуть на будівництво комерційного експериментального заводу, на якому Shiok планує запустити свій продукт з креветок, вирощених з пробірки в 2022 році.

Пілотний завод Shiok буде випускати м'ясо креветок на клітинної основі для приготування пельменів та інших страв з креветок. Крім креветок, вирощених із пробірки, в найближчі роки компанія планує випустити продукти з омарів і крабів на основі клітин.

Продукт Shiok Meats відрізнятиметься від того, що виробляють їх конкуренти, які використовують білок із сої та гороху. Альтернативне м'ясо буде створюватися на основі клітин самої тварини – морепродукти вирощуватимуть зі стовбурових клітин.

У випадку, якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію. Або надішліть, будь-ласка, на пошту [email protected]
Invest Summit. Jazz Business
Читайте також
Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло