Burger King відкрила в Мадриді свою вегетаріанську філію
Меню ресторану має сертифікат, який гарантує, що страви не містять м'яса

Ресторан на бульварі Пасео-дель-Прадо у Мадриді протягом місяця пропонуватиме меню без м'яса, пише vc.ru з посиланням на Green Queen.
Компанія розпочала співпрацювати з голландським постачальником рослинного м'яса The Vegetarian Butcher, який належить Unilever.
Відвідувачі можуть замовити воппер на рослинній основі, веганські курячі нагетси та Long Chicken. Незважаючи на те, що продукти не містять м'яса, гамбургери не підійдуть для веганів, оскільки містять майонез на основі яєць. Але клієнти можуть попросити прибрати майонез.
Меню ресторану має сертифікат V-Label, який гарантує, що страви не містять м'яса.
У компанії повідомили, що клієнти стали більше цікавитися стравами на рослинній основі – особливо ті, хто хоче скоротити споживання м'яса, але не виключати його з раціону.
У 2019 році Burger King у Швеції запустила «меню 50/50»: половина бургерів у ньому робиться зі звичайними м'ясними котлетами, а половина – з котлетами зі штучного м'яса.
У США спільно з Impossible Foods мережа запустила у продаж бургер Impossible Whopper із котлетою на рослинній основі.
Також повідомлялося, що Impossible Foods випустила рослинне «м'ясо» зі смаком свинини.
Якщо ви дочитали цей матеріал до кінця, ми сподіваємось, що це значить, що він був корисним для вас.
Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Це вимагає і фінансової незалежності.
Станьте підписником Mind всього за 196 грн на місяць та підтримайте розвиток незалежної ділової журналістики!
Ви можете скасувати підписку у будь-який момент у власному кабінеті LIQPAY, або написавши нам на адресу: [email protected].