9846 Інноваційний хліб: 5 трендів FoodTech 2021 року Або як діджиталізація впливає на доставку їжі Георгій Варданян - 21 грудня 2020
11573 Успішні до 25-ти: як у 16 років розробити модель робота для боротьби з COVID-19 Вероніка Подлєснова – про те, що потрібно, аби знайти найкращу версію себе Ольга Усачова - 17 грудня 2020
6425 Показати себе: як адаптувати блокчейн-бізнес для європейського ринку Та як правильно провести локалізацію Венцковська Юлія - 14 грудня 2020
17445 Post factum: скільки шкіл зараз працює дистанційно та коли вчителям підвищать зарплату В.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет – про перебіг навчального року в карантинний період Тетяна Омельченко - 14 грудня 2020
10240 Забрати своє: як бізнесу виконати судове рішення І домогтися повернення боргів Андрій Авторгов - 10 грудня 2020
9429 Успішні до 25-ти: як з дитинства бути екодослідницею та експериментаторкою Єлизавета Подкопаєва — про те, як мислити глобально та чи вдається заробляти винахідникам Ольга Усачова - 9 грудня 2020
12334 Слідчі без погонів: навіщо читати книгу «Хроніки аудитора. Форензік – злочин і покарання» І чому корпоративне шахрайство почасти ближче, ніж здається Ольга Гальчинська - 9 грудня 2020
12092 Друга хвиля: як країни проходять наступне випробування пандемією Які її наслідки та які уроки варто було винести ще з першої хвилі 8 грудня 2020
6955 Освітній «козир»: коли молодь захоче шукати роботу в Україні Як має змінитися українська освіта та ринок праці Лідія Білас - 4 грудня 2020
16420 Світ після пандемії: яким буде глобальний ринок праці у 2030–2050 роках Та як уже зараз до нього підготуватися Жанна Балабанюк - 3 грудня 2020