«Агроекологія» отримала право на експорт органічної продукції до Канади

«Агроекологія» отримала право на експорт органічної продукції до Канади

Компанія отримала органічний сертифікат на 31 найменування власної продукції рослинницької галузі

«Агроекологія» отримала право на експорт органічної продукції до Канади
Фото: Shutterstock

ПП «Агроекологія» (Полтавська область) отримала ще один органічний сертифікат на свою продукцію – за канадським стандартом COR (Canada Organic Regime), передає AgroTimes із посиланням на інформацію компанії.

До сертифікату занесене 31 найменування продукції рослинницької галузі підприємства. Це надає право експортувати її до Канади.

За інформацією Канадсько-українського проекту з підтримки торгівлі та інвестицій (проект CUTIS), Канада перебуває у ТОП-5 світових органічних ринків. Так, у 2017 році він демонстрував зростання у 8,7%, а його орієнтовний обсяг досяг 5,4 млрд канадських доларів (близько 3,5 млрд євро).

Зараз Канада – один із найбільших імпортерів органічних продуктів у світі поряд з країнами ЄС, США та Японією.

ПП «Агроекологія» – найбільше в Україні підприємство, яке працює виключно за технологіями органічного землеробства. Має в обробітку 8 000 га земель. Сертифіковане «Органік Стандарт» як виробник органічної продукції рослинництва: Переробляє зерно на власних потужностях, які також сертифіковані «Органік стандарт».

Має високопродуктивне молочне стадо, яке повністю забезпечене екологічно чистими кормами власного виробництва. Підприємство сертифіковане як виробник молока для дитячого харчування, а також атестоване як племінний завод із розведення української червоно-рябої молочної породи ВРХ.

Як писав Mind, Україна та Канада цього року проведуть перемовини щодо розширення дії Угоди про вільну торгівлю на сфери послуг й інвестицій.

Нагадаємо: «Агроекологія» є одним із основних постачальників м'яса для виготовлення українського прошуто.

Детальніше про єдиного вітчизняного виробника прошуто та інших сиров’ялених делікатесів в Україні – компанію Ham.Lo (Hamon with love), читайте у матеріалі Mind «Не хамло: як українські бізнесмени заробляють на прошуто».

У випадку, якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію. Або надішліть, будь-ласка, на пошту [email protected]
Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло