Микола Бабенко

Голова Асоціації «М'ясної галузі».

20 років управлінського досвіду в приватному бізнесі, а також в реалізації галузевих стратегій зростання виробництва. Фахівець з антикризового менеджменту, сучасних технологій в тваринництві, експерт в стратегіях, питаннях контролю і розвитку бізнесу.

Консультує власників і топменеджмент по розвитку бізнесу у тваринництві.

З квітня 2020 року обраний керівником Асоціації «М'ясної галузі» – представляє і захищає галузеві інтереси на рівні центральної влади, сприяє розвитку сировинної бази, робить медіа підтримку та інформаційний супровід учасників, відкриває нові ринки та канали збуту, організовує міжнародну співпрацю, притягає інвестиції в Україну. З 2020 року Асоціація «М'ясної галузі» спільно з ТОВ «Центр підвищення ефективності в тваринництві» реалізує міжгалузеву програму «Нове свинарство 2025».

Матеріали на Mind

Як вивести на експорт м'ясну галузь?

Практичний кейс від експертів сфери – зі сцени Mind Export Summit 2025

18 березня 2025 Читати
Харчова промисловість України: точки болю, потреби та очікування

Як розвиватиметься галузь та який її експортний потенціал, подискутували учасники Mind Invest Summit 2024

18 липня 2024 Читати
Комп’ютерний зір допомагає фермерам пильнувати корів і рятувати поросят

Які ще технології зараз впроваджуються в агровиробництві

7 грудня 2023 Читати
Контроль виробництва та собівартості свинини може зробити Україну лідером у цій галузі – асоціація «Мʼясної галузі»

За його словами, Україні варто перевести годівлю свиней на більш дешеву рідку годівлю, що дозволить значно знизити собівартість виробництва свинини

30 листопада 2023 Читати
Інновації під час війни. Основні акценти Mind WinTech Summit 2023

Mind розпочинає масштабну дискусію про те, як бізнес адаптувався до війни та робить прорив у своїх нішах

30 листопада 2023 Читати
Свинку шкода: як зміниться галузь у 2022 році

І чим може допомогти держава в розвитку свинарства

16 серпня 2021 Читати
Повернення ПДВ 20% позитивно вплине на свинарство – директор АМГ

Микола Бабенко зауважив, що можливі два варіанти перебігу подій, які вигідні для свинарства

23 липня 2021 Читати
Їсти подано: чи очікує нас 2021 року продовольча криза

Як зміниться ситуація в м’ясній галузі

12 січня 2021 Читати
Харчова пандемія: чи сумісні продовольча та медична безпека

Чи матиме споживач доступ до харчів, а бізнес – розвиток в умовах поширення коронавірусу

23 квітня 2020 Читати
Микола Бабенко: «Зростання відпускних цін замість зниження собівартості – шлях в нікуди»

Виконавчий директор Асоціації «М’ясної Галузі» – про нові проблеми та перспективи вітчизняного свинарства

10 квітня 2020 Читати
Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло