20 років управлінського досвіду в приватному бізнесі, а також в реалізації галузевих стратегій зростання виробництва. Фахівець з антикризового менеджменту, сучасних технологій в тваринництві, експерт в стратегіях, питаннях контролю і розвитку бізнесу.
Консультує власників і топменеджмент по розвитку бізнесу у тваринництві.
З квітня 2020 року обраний керівником Асоціації «М'ясної галузі» – представляє і захищає галузеві інтереси на рівні центральної влади, сприяє розвитку сировинної бази, робить медіа підтримку та інформаційний супровід учасників, відкриває нові ринки та канали збуту, організовує міжнародну співпрацю, притягає інвестиції в Україну. З 2020 року Асоціація «М'ясної галузі» спільно з ТОВ «Центр підвищення ефективності в тваринництві» реалізує міжгалузеву програму «Нове свинарство 2025».
Практичний кейс від експертів сфери – зі сцени Mind Export Summit 2025
18 березня 2025 Читати Харчова промисловість України: точки болю, потреби та очікуванняЯк розвиватиметься галузь та який її експортний потенціал, подискутували учасники Mind Invest Summit 2024
18 липня 2024 Читати Комп’ютерний зір допомагає фермерам пильнувати корів і рятувати поросятЯкі ще технології зараз впроваджуються в агровиробництві
7 грудня 2023 Читати Контроль виробництва та собівартості свинини може зробити Україну лідером у цій галузі – асоціація «Мʼясної галузі»За його словами, Україні варто перевести годівлю свиней на більш дешеву рідку годівлю, що дозволить значно знизити собівартість виробництва свинини
30 листопада 2023 Читати Інновації під час війни. Основні акценти Mind WinTech Summit 2023Mind розпочинає масштабну дискусію про те, як бізнес адаптувався до війни та робить прорив у своїх нішах
30 листопада 2023 Читати Свинку шкода: як зміниться галузь у 2022 роціІ чим може допомогти держава в розвитку свинарства
16 серпня 2021 Читати Повернення ПДВ 20% позитивно вплине на свинарство – директор АМГМикола Бабенко зауважив, що можливі два варіанти перебігу подій, які вигідні для свинарства
23 липня 2021 Читати Їсти подано: чи очікує нас 2021 року продовольча кризаЯк зміниться ситуація в м’ясній галузі
12 січня 2021 Читати Харчова пандемія: чи сумісні продовольча та медична безпекаЧи матиме споживач доступ до харчів, а бізнес – розвиток в умовах поширення коронавірусу
23 квітня 2020 Читати Микола Бабенко: «Зростання відпускних цін замість зниження собівартості – шлях в нікуди»Виконавчий директор Асоціації «М’ясної Галузі» – про нові проблеми та перспективи вітчизняного свинарства
10 квітня 2020 Читати