45961 Вдихнути життя: як в Україні намагаються відродити виробництво апаратів ШВЛ І чому держава не хоче брати в цьому участь Павло Харламов - 19 березня 2020
12798 Дмитро Сенниченко: «Наше головне завдання – повернути довіру до приватизації» Глава ФДМ – про приватизаційні перипетії та про те, що, коли і кому може бути продано Павло Харламов - 18 березня 2020
51314 Хімічна реакція: чому хімпром загруз у кризі та до чого тут російський бізнес І чиї добрива пропонують українським аграріям Сергій Кучеренко - 12 березня 2020
27331 Баласт на балансі: в чиїх інтересах провалено «велику приватизацію» в Україні І які держпідприємства все-таки можуть бути продані Сергій Кучеренко - 3 березня 2020
63646 Pekлama 8 трендів, які визначають майбутнє хлібного ринку Як мода на ЗСЖ, мінливі смаки та дефіцит вільного часу змінюють одну з найконсервативніших індустрій у країні Віталій Кравченко - 25 лютого 2020
Швидкий бурштин: які податки за його видобуток доведеться платити І в чому може виникнути конфлікт із податківцями Андріана Мартинів - 10 лютого 2020
Собі та людям: що робити з підприємствами, забороненими до приватизації І як це допоможе українській економіці Микола Стеценко - 24 січня 2020
50553 Pekлama Співзасновник HD-group: «Частка ринку – не єдине мірило успішності бізнесу» Сергій Чекальський – про трансформацію бізнесу, погляди на запуск ринку землі та своє бачення майбутнього української держави Віталій Кравченко - 22 січня 2020
Хлібне питання: про міфи та користь бездріжджового хліба Які різновиди «здорового» хліба існують і який обсяг цього ринку Максим Український - 21 січня 2020
9531 Керівник проєкту уряду Польщі з впровадження Industry 4.0: «Наша мета – змінити систему розрізнених стратегій на екосистемний підхід» Анджей Солдати – про те, чому бізнес у Східній Європі не поспішає виходити із зони комфорту, чи варто боятися нашестя роботів і коли людський мозок іде на пенсію Ірина Миронова - 17 січня 2020